Відомий голлівудський актор Кіану Рівз залишається на хвилі популярності вже багато років. Він продовжує зніматися в популярних фільмах, і зовсім скоро порадує своєю присутністю в новій частині "матриці", через 20 років перерви. А за що ще люблять актора шанувальники.

Новий ролик з'явився на сторінці в соціальній мережі TikTok, де автор назвав кілька причин, щоб заново полюбити Кіану Рівза.

Ось, наприклад, на відміну від багатьох чоловіків він поважає особистий простір жінок, і коли робить з ними фото, то тримає руку на вазі, а не міцно обіймає.

Також, актор активно займається благодійністю. Він жертвує мільйони доларів лікарням, фондам, а також проектам, які пов'язані з правами людини і тварин. При цьому, це він вирішив не афішувати, і мало хто знає про це.

Він настільки людяний, що знає імена всіх працівників проекту, спілкується з ними, годує обідами, і навіть допомагає фінансово. Те, що гідно поваги.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Кіану Рівз, скріншот: YouTube

Згадали історію, яка сталася деякий час назад. Літак з Кіану здійснив вимушену посадку, і актор не розгубився, а допоміг попутникам дістатися до місця призначення. Тоді все закінчилося благополучно, а шанувальники ще сильніше заважали його.

Повага до фанатів, до слова, одне з найважливіших якостей для публічної людини. Одного разу Кіану Рівз побачив плакат з написом"Ти приголомшливий". У той момент він вистрибнув з транспортного засобу, і залишив на ньому автограф.

Кіану Рівз, скріншот: Youtube

А коли актор побачив, що у дівчини на дорозі зламався автомобіль, він викликав для неї аварійну службу, а також відвіз додому. Для цього довелося відкласти важливі справи, але, що не поробиш заради допомоги людям.

Нагадаємо, що Кіану Рівз і Вайнона Райдер разом вже 30 років, історія відносин найміцнішої пари

Раніше повідомлялося, що Трініті постаріла, а у Нео додалося сивого волосся: як змінилися Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс з часів першої "матриці"

Також, за Кіану Рівзом буде "шпигувати" Чорний Кіт і доведеться вперше стати на коліна, таким його ви ще не бачили