Стало відомо, що знаменитій американській поп-співачці, актрисі, танцівниці, автору пісень, власниці премії "Греммі", неповторній Брітні Спірс виповнилося 40 років 2 грудня. На честь такої події в соцмережі розмістили пост, в якому показали образи зірки.

Відповідну публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

Брітні Спірс - справжня легенда. Її пісні слухають по всьому світу, а чоловіки і жінки завжди захоплювалися її зовнішністю.

Брітні Спірс, фото: Instagram

"30-річні підлітки тут? У це складно повірити, але Брітні сьогодні 40 згадуємо Легендарні вбрання співачки. Який тобі подобається найбільше? Голосуй", - підписали фотографії за участю легендарної співачки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Фанати знаменитості просто не змогли повірити, що їй вже 40 років, так як ще зовсім недавно всі вішали плакати з Брітні Спірс на стіни, захоплюючись її талантами. Публіка не пройшла повз і написала свої відгуки під гарячими кадрами зірки.

Брітні Спірс, фото: Instagram

"Гарненька така була", "яка вона була красива, така милашка як же швидко летить час", "які роки яка класна", "тоді ще не було культу п'ятої точки кардашьян.... і начебто все було красиво і акуратненько ... Як все-таки за два десятиліття все змінилося .... Брі Красуня і тоді і зараз", "Стиль нульових", "красуня! В юності займала перші місця на моїй стіні з плакатами", "Як 40?", "Пам'ятаю 2 і 3 моя любов дитинства) і плакат був на стіні, де вона в топіку , що на 3м фото", "Така ностальгія відразу. Пам'ятаю як постери її клеїла на стіни", - пишуть Коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соцмережі показали, як Брітні Спірс готуватися до Нового року.