Відомий український кухар-кондитер, засновниця і викладач школи "GL", а також переможниця і суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ліза Глинська частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч чоловік.

Зараз вона запропонувала провести цілий місяць зі своїми фанатами в період передноворічної підготовки та іншого. На її думку, хтось вже почав стрімко готуватися до свят.

Ліза Глинська, фото з instagram

"I я хочу в цьому місяці запропонувати вам різні рецепти святкових страв, як солодких, так і солоних🥰 тому пропоную цей місяць провести разом😍 буде багато ідей і рецептів❤️ що скажете? Хто за? Ви вже в пошуках смачних святкових рецептів?☺", - пише Єлизавета в публікації.

Їй дуже важливий зворотний зв'язок, щоб зрозуміти, чи хочуть українці того ж, чого хоче вона.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Ліза Глинська, фото instagram.com/lizaglinskaya

"Я б хотіла смачненькі салатики або закуски і що-небудь з м'яса🥩", "Панеттоне😊", "Хотілося б легкий (по калорійності) десерт😉", "хочеться Новорічний, чарівний торт і смачний салат", "Можна легкі салати, щось з м'яса і не складні в приготуванні десерти", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ліза Глинська помчала за кордон Шукати справжнє Різдво: "Коли ялинку наряджати?"

Як повідомляв "Знай.ua", як накрити стіл на Новий Рік 2022 до 1000 гривень: не тільки олів'є, мандарини і шампанське

Знай.ua писав, рецепти для зустрічі Нового 2022 року: простий зельц, який захоче собі на стіл Ліза Глинська і Ектор-Хіменез Браво з "МастерШеф"