Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 3 грудня, відбувся фінал романтичного шоу "Холостячка", де вона вибрала Андрія Задворного, а не Дмитра Шевченка. Це спровокувало хвилю негативних коментарів і здивування з боку глядачів через зроблений вибір.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, скріншот з відео

Тому зараз виконавиця вирішила поговорити про хейт. За її словами, цей унікальний проект оголив потаємні двері в душі суспільства крім романтичної історії і людських взаємин.

"У свою чергу, я не буду переходити на образи в Вашу сторону, так як це зовсім нічого не дасть☺️ моє улюблене питання:" щоб що?". Ось ці всі коментарі (від абсолютно незнайомих людей😅) мене глибоко дивують. Наприклад, у мене немає звички писати гидоти незнайомим людям - для чого?", - пише Злата в публікації.

Для неї немає будь-якого бажання направляти енергію в ненависть до кого-небудь. Вона використовує її в іншій стороні. Співачка рада, що люди, які пишуть гнівні коментарі, існує. Їм, за її словами, вдалося знайти для неї час і випустити ракету. Але у "справжніх" ракет інше паливо.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ

"Неправильно було закритого Діму - відкривати. Видно було, що йому важко говорити про свої почуття і зізнаватися в цьому, а потім коли він все таки відкрився, на фіналі сказати йому немає. Це боляче", "Хейт не в вашу сторону і вибір, а до шоу. У цьому сезоні одна суцільна постановка і це видно неозброєним поглядом", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Андрій Задворний не повірив Златі Огнєвіч: "Жах, а не вибір"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Рибак відреагував на те, як "Холостячка" Злата Огнєвіч відкинула Діму Шевченко: "Пощастило"

Знай.ua писав, українці поскаржилися Григорію Решетнику на вибір "Холостячки" Злати Огнєвіч: "більше дивитися не буду"