Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«У фізичному світі Венера управляє всіма земними насолодами – це гроші, причому великі, секс, любов, точні бажання, симпатії та антипатії до стосунків. Ретроградний рух Венери буде в період з 19 грудня 2021 року по 22 січня 2022 року. У цей час зірки інформують нас про те, що ми не повинні робити жодних закупівель, особливо це важливо для міністерств, держустанов, приватного бізнесу та всієї промислової галузі країни», - розповіла Атаманенко.

Атаманенко сказала, що не можна робити закупівлі від літаків, аграрної техніки до запчастин до автомобіля, оскільки форма не відповідатиме змісту. А головним спотиканням стане якість, вважає вона, вона залишатиме бажати кращого. І врешті-решт виходить, повідомила вона, що в період ретроградності Венери будь-яка людина може безконтрольно розпорошувати кошти і в результаті гроші підуть у нікуди, а бажаного результату не буде.

«Знаючі люди завжди чекають настання періоду ретроградної Венери, тому що це той час, коли ми можемо збути товар, продати щось браковане або те, що вийшло з моди. І під час ретроградної Венери все це може знайти свого покупця. Дуже часто квартири, будинки, земельні ділянки у людей не продаються роками. І вам якраз у період ретроградності Венери потрібно поставити ставку на даний об'єкт нерухомості, і він знайде свого покупця», - резюмувала Атаманенко.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначила, що Україна знаходиться завжди в епіцентрі подій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.