Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч повідомив українцям, що вирішив взяти паузу і поки що попрощатися із марафонами. Таке рішення він ухвалив через втому і травму ноги. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч осіб.

«Фініш. Фініш мого бігового сезону 2021 року. Весною я вирішив, що пробіжу марафон цієї осені, а пробіг їх аж три за три місяці. 3 жовтня – Лондон, 7 листопада - Нью Йорк, 5 грудня – Валенсія. Найскладніший виявився Нью Йорк, але це недивно, з такою кількістю гірок. Найповнішим - Валенсія. Першим і незабутнім був Лондон. Але кожен з цих трьох був особливим і незрівнянним. Це був цікавий виклик, і, не зважаючи на травму перед Валенсією, я це зробив», - похвалився чоловік.

Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч

Він додав, що травма дала про себе знати на 29-му кілометрі, і далі останні 13 кілометрів йому довелося бігти через біль. Проте це його не зупинило, адже долати труднощі - це і є виклик марафона.
«Звичайно, я не зміг би цього зробити без підтримки моєї родини. Без Юли і без моїх дітей. Звичайно, моя мама постійно казала - ну все, давай не бігай стільки. Ну, на то ж вона і мама… Всім, хто писав мені і підтримував - величезне дякую! Бігати я не закінчу, але з марафонами поки візьму паузу. ПС Якщо ви ще не вийшли на свою першу пробіжку, я дуже раджу виправити цю помилку і ви здивуєтесь, куди можуть завезти вас ваші ноги», - додав ведучий.

Пост Анатолія Анатоліча, instagram.com/anatoliyanatolich

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

«Вітаю! Дуже круті перетворення життя ви зробили, спостерігаю за вами ще з хіт фм», «Три марафони за 3 місяці - це колосальний вибух для організму. Знаю, бо чоловік бігає марафони. Найшвидшого відновлення Вам, Анатолію», - пишуть йому фанати під дописом.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розповів про свій страх дитинства: "Борюсь останні 20 років". Український телеведучий розповів про те, як почав займатися публічними виступами.

Раніше Знай писав, українська ведуча Лілія Ребрик застерегла українців від фатальної помилки: "Нікому не віддавайте свій...."

Також Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч одягнув "форму" і показав те, чому позаздрили жінки: "Сховай, мені незручно". Телеведучий захопив свою аудиторію відмінним почуттям стилю.