Британська співачка Адель розповіла подробиці про свою алкогольну залежність.

Співачка стала гостей YouTube-проекту NikkieTutorials, в якому відомий б'юті-блогер Ніккі Туторіалс опитує зірок і паралельно робить їм макіяж.

По ходу інтерв'ювання була порушена важлива тема-проблем з алкоголем. Справа в тому, що Адель не раз заявляла шанувальникам про зловживання алкоголем.

В інтерв'ю Ніккі Туторіалс не зізналася, що головною причина її алкоголізму була нудьга.

"Зазвичай я пила, щоб зробити оточуючих більш цікавими, а не для того, щоб оживити себе. Люди на вечірках біса нудні", - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

В інтерв'ю дівчина повідомила, що на даний момент дотримується здорового способу життя і практично відмовилася від алкоголю. Проте співачка не робить з вживання алкогольних напоїв проблем і випила келих білого вина.

Нагадавши, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді. Кінокомпанія Sony активніше і активніше включається в гонку кіновсесвіту за коміксами. Глядачі вже побачили першого "Венома" і два з трьох фільмів про "Людину-павука"

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",