Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, якій вдалося підкорити не тільки аудиторію «Нового каналу», а й простори соцмережі Instagram, вирушила на відпочинок. Про це вона особисто повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі, за оновленнями якої стежать вже 3,7 мільйонів чоловік.

Цього разу довгонога зірка прогулялася по пляжах Hilton Cabo Verde Sal Resort, на одному з островів Кабо Верде в Атлантичному океані, біля берегів Африки.

Колишня телеведуча програми про подорожі "Орел і решка" вирішила погрітися на сонечку і поплавати в теплому океані, поки Україна готується до зимових свят.

Скрін, Instagram Нікітюк

Скрін, Instagram Нікітюк

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скрін, Instagram Нікітюк

Для вечірньої прогулянки в прибої Нікітюк вибрала коротке коктейльне плаття з сріблястої тканини з тонкими бретелями, які перехрещуються на спині.

Свій образ успішна блогерка доповнила перловим кольє з великим кулоном, браслетом і кільцями на пальцях.

"Яка ж вона красива...», "Леся красуня, тільки башка як яйце», «Королева хвиль», «Я на першому фото подумала, що це Мер'єм Узерлі», «Божечки, яка бамбіна», «Красиво дуже. Тільки я буду виглядати в такій сукні, як шинка в сітці, ну ви зрозуміли», - пишуть в коментарях у знімкам її шанувальники.

Нагадаємо, що 34-річна Леся Нікітюк поскаржилася на "важке" життя - втомилася від нескінченних вечірок: "знову..."

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у чорному халатику перетворилася на японську гейшу: шукає самурая

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк перетворилася на мандрівницю в часі і телепортувалася в село: "минуле, яке я ніколи не забуду"