Вже 31 грудня о 20:00 на каналі "Україна" українці побачать грандіозну прем'єру шоу "Новорічна МАСКА". За лаштунками проєкту зірковий гість Олег Скрипка розповів, за що любить зимові свята. Також він зізнався, чому любить святкувати Новий рік небанально.
Лідер легендарного гурту "ВВ" зізнався, що дуже любить новорічні свята. Однак, він не звик зустрічати Новий рік за столом або перед телевізором. Він любить проводити це свято на сцені, адже саме це допомагає йому отримати позитивні емоції та настрій і подарувати їх глядачам. До того ж у музиканта є особлива традиція – проводити цю ніч разом із командою.

Олег Скрипка, фото: Instagram

"Коли ми створили гурт "ВВ", поїхали колективом святкувати. А коли підіймались ліфтом до нашого гітариста, застрягли там. О 00:00 всі святкували, а ми стояли зачинені. Проте найбільша прикрість була у тому, що ми мали випивку, але їжі не було. Десь о 00:15 люди почали виходити і помітили, що ми застрягли. Хоча визволити нас не вдалось, вони трохи привідкрили двері та принесли нам їжі. З тих пір ми з колективом щороку разом", – поділився Олег Скрипка на знімальному майданчику каналу "Україна".

Олег Скрипка каже, що для їхнього колективу новорічна ніч – не лише час розваг та пісень, а й серйозної роботи та побудови планів. Зазвичай після концерту вони збираються та святкують, однак перед цим артист завжди проводить так звану планерку, де вони з командою підбивають підсумки та будують стратегію на наступний рік.
Зауважимо, що прем'єра шоу "Новорічна МАСКА" на телеканалі "Україна" об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святковому випуску допомагати детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги - відомі співаки, ведучі та актори.