Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча похизувалася своїм розкішним автомобілем та згадала час, коли вона тільки-но отримала водійське посвідчення.

Катерина Осадча має досить велику армію шанувальників, саме тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.

Цього разу Катя Осадча поділилася коротеньким відео де продемонструвала свою розкішну автівку від Jaguar.

Катя Осадча, скріншот

До того є зірка відзначила, що з моменту, як вона отримала своє водійське посвідчення у 19 років все кардинально змінилося. Адже до дівчат-водійок ставилися не надто добре.

Катя Осадча, скріншот

"Як стрімко міняється час, коли я отримувала права, у свої 19, молоді дівчата за кермом викликали здивування, а іноді навіть злість з боку чоловіків на дорозі, зараз все легше, але упередження все одно існують", - зізналася вона.

Катерина Осадча також розповіла, що дуже любить проводити час за кермом, особливо у вихідний день.

"Люблю проводити час за кермом, особливо в вихідний, коли всі діти разом на задньому сидінні й коли ціла купа планів на день 👯‍♀️", - підсумувала вона.

Однак, деякі з шанувальниць Каті Осадчої помітили, що та сівши за кермо не пристебнула пасок безпеки.

"А в Ягуарі не пристібають ремінь?", - зазначила підписниця.

Скріншот коментарів


Нагадаємо, Юрій Горбунов показав Катю Осадчу без макіяжу і з малям на руках: така ж, як і тисячі українських жінок. Юрій Горбунов мило привітав кохану Катю Осадчу з Днем ангела