На офіційній сторінці популярного шоу "Життя відомих людей" розмістили декілька фотографій українських знаменитостей в розкішних образах, колір яких зараз є найбільш трендовим.

У публікації поділилися знімками головних улюблениць всіх українців і найяскравіших зірок нашої естради, а також розповіли, на який колір варто звернути увагу модницям в грудні 2021 року.

Олександра Заріцька з "KAZKA" з'явилася у кадрі в неймовірному латексному плащі галактичного відтінку і доповнила образ синіми тінями на повіках.

Фото з Instagram "Життя відомих людей"

Фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна здивувала черговим сміливим вбранням - поєднання синього шовкового жакета і гольфу з анімалістичним принтом викликають лише дикий захват.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Фото з Instagram "Життя відомих людей"

А ось відома співачка Наталія Могилевська не змінила своїм смакам і одяглася у святкову і розкішну сукню з цікавими сріблястими елементами.

Фото з Instagram "Життя відомих людей"

Мей Маск одяглася в незвичайне і екстравагантне вбрання. У кадрі мама того самого Ілона, американського підприємця і мільярдера, позує в масивній сукні синього кольору, яке швидше схоже на дивовижне пальто.

Фото з Instagram "Життя відомих людей"

"Синій колір - тренд грудня 2021 року!" - написали в публікації.

Нагадаємо, Наталя Могилевська взялася за дітей українців - є одне "але": "Я б хотіла гарячий..."

Як повідомляв Знай.uа, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала підростаючого сина - дівчинки, тримайтеся: "Які у нього очі, боже"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" похвалилася тілом в купальнику після схуднення-Леся Нікітюк оцінила: "Афродіта"