Другий сезон шоу "Маска" максимально дивує шанувальників. Серед учасників були воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов і гуморист з "Квартал 95 " Степан Казанін.

Зараз на детективів і українців чекало нове здивування.

У восьмому ефірі грандіозного шоу "МАСКА", яке виходить на каналі "Україна", глядачі познайомилися з гостею проекту – чарівною Чайною квіткою. Цей оригінальний образ вразив зіркових детективів, але їх думки щодо того, яка зірка могла замаскуватися в ньому, розділилися, через що на шоу спалахнула суперечка.

Чайна квітка, фото: пресслужба ТК "Україна"

Однак їм так і не вдалося вгадати, що в цьому костюмі ховалася солістка гурту Go_A Катерина Павленко.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як тільки таємнича героїня почала співати, Оля Полякова відразу зазначила, що там замаскувалася співачка. Олег Винник припустив, що це Alina Pash. А ось Андрій Данилко вважав, що це може бути Alyosha, адже манера виконання Чайної квітки дуже схожа на виступ співачки на Євробаченні. NK / Настя Каменських і Оля Полякова підтримали версію свого колеги і вирішили поцікавитися, чи є у Чайної квітки діти, проте героїня зазначила, що квіточки у неї тільки на чашечці.

Тоді Полякова вирішила запитати у чарівної гості, чи подруги вони з нею, але Чайна квітка зізналася, що особисто вони не знайомі. У той же час героїня зазначила, що вона – колега зіркових детективів.

"Чайна квітко, а ти крумплі їси?» - поцікавився Олег Винник, спантеличивши колег, які не знали цього слова. Як раптом DZIDZIO випалив, що це картопля.

"Навіщо ти сказав? Ти весь будиночок поваляв, DZIDZIO! - вигукнув розсерджений Винник в ефірі каналу "Україна". – Це Alina Pash, тому що вона зрозуміла, що таке крумплі».

Але DZIDZIO вирішив спихнути провину на Олю Полякову, яка сидить з ним поруч, мовляв, це вона сказала йому на вухо.

"Це не я, я нічого не говорила! Ти взагалі, чи що?!» - обурилася Оля Полякова в ефірі каналу "Україна".

Зрештою детективи так і не змогли дійти згоди. Кожен наполягав на своїй версії. Але яке ж було здивування, коли Чайна квітка зняла маску, і всі побачили там солістку колективу Go_A Катерину Павленко.

Катя Павленко, фото: пресслужба ТК "Україна"