Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторським стильним вбранням, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 270 тисяч осіб.

Цього разу дизайнер порадував численних фанатів приголомшливою новиною - він створив нову колекцію чарівного жіночого вбрання у співпраці із зірковим фотографом і експертом проекту "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк.

Як заявив Андре Тан, в колекції вони намагалися відобразити те, що притаманне самій Соні, а це: міні-сукні та топи з хвилями, банти і рюші, сексуальні розрізи, рожевий колір і естетика стилю pin-up.

"У колекцію Andre Tan X Moi Sofism увійшли строгі чорні сукні з білими комірцями, сексуальні комбінезони, романтичні сарафани, блузи у вікторіанському стилі і водолазки з розсипом сяючих кристалів. Образи доповнюють елегантні аксесуари: напівпрозорі рукавички, оксамитові обручі, накрохмалені банти і шовковий камербанд", - додав Андре Тан.

Скріншот з Instagram, Андре Тан

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Відзначається, що талановита дівчина працювала з багатьма знаменитостям і на даний момент користується великою впізнаваністю і популярністю. Також вона відома як колишня кохана хореографа, дизайнера сценічних костюмів і фотографа Річарда Горна.

Не всі фанати Андре Тана оцінили модельні здібності Соні Плакидюк і відверто висловили свою думку в коментарях під публікацією. Але, були і ті, хто залишив чимало компліментів знаменитості.

Скріншот з коментарів, instagram.com/andre_tan_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/andre_tan_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/andre_tan_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/andre_tan_official/

У Telegram-каналі "Культурна пральня" також відреагували на новинку від відомого дизайнера.

"Андре Тан, схоже, намацав золоту жилу 💰 випустив нову капсульну колекцію разом з фотографом Сонею Плакидюк. Ціни від 2799 до 4999 гривень", - написали в публікації.

Нагадаємо, Андре Тан зібрався одягнути українок в пір'я і пух: "Захопився"

Як повідомляв Знай.uа, сумка, монохромність і праска: Андре Тан показав, як простим українцям без знання моди виглядати на мільйон

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан згадав, як йому довелося робити в житті те, чого не хотів: "Довести щось колишньому"