Стало відомо про те, що популярна актриса, зірка фільмів про Людину Павука, а також серіалу Ейфорія, Зендея з'явилася зі своїм молодим чоловіком на червоній доріжці.

Для виходу в світ вона вибрала незвичайне тематичне плаття від всесвітньо популярного будинку моди Valentino. Це була прем'єра фільму "Людина-павук: Немає шляху додому". Захід відбувся в театрі Regency Village в понеділок, 13 грудня 2021 року, в Лос-Анджелесі.

Для виходу в світ Зендея одягла пікантне плаття з тонкими бретельками і глибоким декольте. Варто відзначити, що воно практично прозоре, і виконано з чорними смужками, які нагадують павутину. Досить символічно, враховуючи фільм.

З'явилася на заході вона не одна, а зі своїм коханим. Вони пара не тільки на екрані, але і в житті. Ще з літа ходили чутки про те, що вони разом, і лише в листопаді вони офіційно це підтвердили. Тепер на червоній доріжці перед камерами вони не приховували своїх почуттів, і позували фотографам. Том Холланд виглядав не менш розкішно в темному костюмі від Prada.

Крім Зендая і Тома, на прем'єрі також були присутні Бенедикт Вонг, Бенедикт Камбербетч, Джеймі Фокс, Віллем Дефо, Джейкоб Баталон, Маріса Томей і продюсер Кевін Файгі.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

На заході можна помітити і Джареда Лето. Він прийшов в наряді від Gucci-білі черевики, червоні штани, напівпрозора сорочка чорного відтінку, і звичайно ж оксамитовий костюм фіолетового кольору. Виглядає як зазвичай розкішно.

Нагадаємо, що Зендея в прозорій клейонці обтягнула голі груди

Раніше повідомлялося, що Том Холланд і Зендея претендують на кращу в світі парочку?

Також, у мережі показали дуже милі кадри з Томом Холландом і Зендея.