У середу, 15 грудня свій день народження святкує знаменитий український футболіст та зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко. Цього річ футболісту виповнилося 25 років.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 1.4 мільйони осіб, Олександр Зінченко показав свій найкращий подарунок.

Іменитий футболіст у свій день народження вирішив поділитися новим фото. На ньому Олександр Зінченко позував серед кімнати зі своєю донечкою Євою.

Фото зі сторінки Олександра Зінченка

Футболіст ніжно поцілував її у щічку та зізнався, що це найкращий подарунок для нього. Також біля футболіста та маленької Єви позували два їхні пси.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Мій найкращий подарунок", - так Олександр Зінченко підписав фото з донечкою.

Варто нагадати, що у жовтні 2019 року футболіст Олександр Зінченко зробив пропозицію журналістці Владі Седан. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.

1 серпня 2021 року у пари народилася довгоочікувана донька, яку вони вирішили назвати - Єва.

Нагадаємо, Влада Седан одяглася з 3-місячною донькою в family look і викликала ніжний трепет одним знімком: Олександр Зінченко зірвав "джекпот"

Також Знай писав, зірка збірної України і "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко слідом за Мессі похизувався нагородою - "Сніговим м'ячем"

Раніше Знай повідомляв, Влада Седан зворушливо привітала Олександра Зінченка з 25-річчям і натякнула на його найбільшу мрію: "Нарешті". Любляча дружина відомого футболіста побажала своєму чемпіону міцного здоров'я