Модель, а також наречена колишнього Ані Лорак, Лілія розповіла про свою мрію, яка збулася завдяки Мурату Налчаджіоглу. В якій компанії дівчина провела свій вечір.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка ділиться з шанувальниками новими знімками, а також знімає різні ролики, які потім викладає в інтернет.

Цього разу вечір почався зі спільної фотографії з її коханим Муратом Налчаджіоглу.

"Сьогодні збудеться моя маленька мрія" - підписана фотографія.

Як виявилося, вони всім складом вирушили на концерт "Вечірнього Кварталу", який покажуть в новорічну ніч на телеканалі 1+1. Однак, для самих нетерплячих Лілія вирішила показати деякі сценки, і опублікувала їх в Instagram.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

На перших роликах видно, що на сцені зібралися всі актори кварталу, і серед них був і пародист Володимира Зеленського, але, за сценарієм це реальний президент, який лає акторів за те, що вони не натурально показують гаранта.

Можна помітити і зірок українського шоу-бізнесу, які прийшли туди на виступ. Наприклад, Оля Полякова, яка взяла участь в одній з мініатюр, а потім заспівала свою нову пісню з Олегом Винником.

Далі Потап з колективом Mozgi, які за сценарієм потрапили в аварію і померли. Вже на небесах вони почали думати, з ким із загиблих можна записати пісні. Родзинкою вечора став виступ гурту"Мумій Троль". Все це можна буде подивитися вже зовсім скоро на телеканалі 1+1.

По всій видимості Лілія залишилася під враженням, і їй все дуже сподобалося.

До слова, це був тільки перший концерт, на якому можна було побачити лише частину зірок. На другому концерті має бути ще й Володимир Зеленський. Але чи так це-дізнаємося зовсім скоро.

Нагадаємо, що колишня коханка Мурата сильно покращала, поки він мирився з Лорак

Раніше повідомлялося, що еевеста Мурата показала, як це-бути на місці Ані Лорак

Також, наречена Мурата показала, чим краще Ані Лорак: міні-сукня не приховала нічого