Якось під час прямого ефіру "Танці з зірками" стало відомо, що суддями нового сезону виступлять Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва, Оля Полякова і Святослав Вакарчук.

З того моменту минув якийсь час, а тепер надія заявила, що стартували зйомки 12 сезону пісенного шоу "Голос країни". Вона постала сидячи в кріслі, в чорно-білому вбранні, що нагадує класичний костюм і з несподівано прямим чорним волоссям. Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський, фото: Instagram

"Почалося ... @goloskrainy_official❤️", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

В офіційному профілі відреагували і виклали цей же знімок. А перед цим показали, як змінився знімальний майданчик шоу.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

"Яка ж ти красива❤️", "Така нова😍", "Дуже красива♥️🔥", "Чубчик чорна тобі йде🥵 Ну, загалом, тобі все йде, але все одно тобі комплімент зробила😇", "Чекаємо на дуже крутих учасників в твою команду😍", "Я думаю це має бути вогненний сезон🔥, чекаю з нетерпінням😃", - пишуть користувачі в коментарях. Перший з них написав Володимир Дантес.

Нагадаємо, тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва зізналася, чим займається з конкурентом Вови Дантеса: "Будуть бійки і я готова"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес став Кевіном з "Один вдома", коли Надя Дорофєєва вийшла за поріг: готовий зустрічати шахраїв

Знай.ua писав, Володимир Дантес попрощався з роллю "чоловіка-альфонса" - Дорофєєва закотила істерику просто в авто: "Давай гроші неси..."