Про це вона розповіла в програмі Karabas.Live з В'ячеславом Матюхіним.

«Я дуже люблю це свято. Для артиста це – завжди робота, і в цьому році я теж буду працювати, виступати. У нашій родині є новорічні традиції. Мама робить святковий десерт, торт за нашою сімейною рецептурою. В цьому році бабуся трошки його змінила, модернізувала. До речі, вона в нас дуже крута, дивиться Тік-Ток. Вона зробила такі прикольні яруси, перепрацювала нашу ідею сімейного десерту. Ми завжди збираємося разом, запалюємо свічки, прикрашаємо ялинку. Ця атмосфера у нас вдома завжди є», - каже вона.

Взагалі грудень – це дуже святковий для артистки місяць. У грудні святкує день народження вона та її бабуся, потім Новий рік, Різдво.

«Це для нас святе. Раніше ми постійно їздили до Львова, там мешкає брат мого батька з родиною, і ми святкували у Львові. Для мене важко було, з одного боку, працювати на Новий рік. Для артиста це певний ритуал: дуже важливо працювати на Новий рік. Якщо ти працюєш, то весь рік пройде добре і буде багато роботи», - розповідає Тетяна Воржева.

За її словами, ця традиція в неї відбувається з «Фабрики зірок».

Популярні новини зараз

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

«Це був мій перший Новий рік на сцені, коли я мала, проєкт, перший раз на великій сцені. І одразу ми були на сцені вже на Майдані. Після цього Нового року змінилося моє життя. Я постійно, майже кожен Новий рік, працюю», - каже вона.

Знай.ua повідомляв, що Гарік Кричевський розповів, як зустрічав Новий рік у ліфті, та в якому стані виступає на концертах.

Також Знай.ua повідомляв, що Балерина Ольга Голиця розповіла про перші закордонні гастролі під час пандемії.