Катерина Репяхова розповіла про причини сварки з Віктором Павликом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости.

Нещодавно з'явилися чутки про швидке розлучення між подружньою парою. Масло у вогонь підлив пост Катерини Репяховой, в якому вона заговорила про серйозну сварку.

Дівчина виклала фото з заплаканим обличчя в сторіз і написала: "мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!".

Згодом з'явилися спільні фотографії Катерини Репяховой і Віктора Павлика, які побічно натякають на те що пара не збирається розлучатися, проте у шанувальників залишилися безліч питань.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

21 грудня Катерина Репяхова вирішила відкрити завісу таємниці. Дівчина заговорила про якусь "іншу людину", через яку у Віктора Павлика почуття провини, в тому числі і за загибель його сина.

"З цим дуже складно жити. ВП дуже недовірлива людина, і інша людина це добре знає і тисне на слабкі місця. Мій чоловік готовий працювати над цим почуттям провини, працювати з психологом заради нашої сім'ї. ВП дуже добрий, і інша людина цим користується. А я не можу дивитися на це спокійно", - наголошується Репяхова.

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павлика: "ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.ІА, Катерина Репяхова показала чоловіка, який допомагає їй у важкі хвилини, і це не Віктор Павлік

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика