Відома українська блогерка Юлія Вербинець з Івано-Франківська, більш відома, як Юля Верба, має чимало шанувальників. В Instagram на неї підписано мільйон осіб, саме тому дівчина намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого життя.
Однак, у житті блогерки не завжди бувають тільки позитивні моменти. Так, цього разу у своєму Instagram у розділі stories вона вирішила поскаржитися своїм підписникам. Виявилося, що у її песика проблеми.
Її домашньому улюбленцю Баксу стало зле, тому зірці соцмереж довелося прибирати за ним. Однак дівчина більше засмутилася через інше, адже через цю ситуацію Юлія Верба не встигла зробити макіяж та помити волосся.

Скріншот stories Юлії Верби

"Баксику вночі було погано, і він 💩 всю хату. Після клінінгу. Я замість того, щоб збиратися, півтори години прибирала... не встигла помити волосся та намалюватись", - зізналася Юлія Верба.

Після цього неприємності для Верби не закінчилися, адже дорогою на манікюр дівчина застрягла в заторі та ледь не запізнилася на процедуру.

Скріншот stories Юлії Верби

Нагадаємо, Саша Бо та Iгор Пустовіт офіційно розлучилися після скандалу довжиною в півроку: "Вільний птах"

Раніше Знай повідомляв, Юлія Вербинець в горах зустрілася з Софією Стужук заради з'ясування стосунків: "Говорять про тебе погані речі"