Відомий український дизайнер і творець бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) розповів, чому модницям завжди нічого надіти, навіть при повній шафі одягу.

Про це знаменитий дизайнер розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 270 тисяч осіб.
Андре Тан розповів, що завжди потрібно розділяти свої речі по сезонах. Не можна, щоб літні майки висіли в шафі упереміш із зимовими светрами.

Фото зі сторінки Андре Тана


"Відкриваючи шафу, ви бачите літні майки упереміш зі светрами, витягаєте з цієї купи улюблений кардиган і з зітханням гадаєте, чому ж ви знову одягаєте одне і теж. У вас в голові створюється ілюзія, що речей дуже багато, а насправді сезонних речей вам катастрофічно не вистачає", — розповів Андре Тан.

Андре Тан зазначив, що важливо правильно доглядати за сезонною капсулою, адже так речі прослужать довше. Після кожного сезону потрібно випрати і попрасувати всі речі - це допоможе запобігти прояв прихованих дефектів і закріплення плям.
Андре Тан радить зберігати свої речі так:
- в кофрах (ніколи не зберігайте в поліетилені, тільки в натуральних кофрах для того, щоб була достатня циркуляція повітря);
- Зберігайте речі на вішалках, які підходять по плечовому розміру, щоб уникнути деформації виробу;
- сортуйте від коротких до довгих і від світлих до темних речей;
- між речами різних кольорів використовуйте вішалку з порожньою кофрою. Це запобіжить міграції кольору в період зберігання;
- об'ємні і важкі речі зберігайте в складеному вигляді.

Андре Тан не радить використовувати сіль або вологі серветки для боротьби з плямами. Адже так можна закріпити забруднення і зіпсувати колір.

"Можна обережно зібрати залишкову вологу з місця забруднення чистою сухою ганчіркою і звернутися до професіоналів в найближчі два дні без попередньої обробки. Чим довше пляма знаходиться на одязі, тим важче її вивести. Не ризикуйте улюбленими речами", - підсумував він.

Нагадавши, Андре Тан зібрався одягнути українок в пір'я і пух:"захопився". Український дизайнер присвятив свою колекцію знаменитому давньогрецькому міфу

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Також Знай писав, Андре Тан після Каті Осадчої одягнув Соню Плакидюк з "СТМПУ": "намацав золоте дно"

Раніше Знай повідомляв, Андрія Первозванного 13 Грудня: Андре Тан розповів, чому варто молитися святому і як вгадати судженого