Відомий український співак і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес почав розвиватися як youtub-блогер і ведучий. Він встиг запустити програму "Я роблю бізнес!". Тут він розповідає про цікаві українські стартапи та бізнеси
У новому випуску Володимир Дантес розповів про розведення черв'яків, вулик у смартфоні та сервіс для аграріїв.
Дантес показав українця Володимира Лугового, який разом з дружиною Світланою любить жити ближче до природи і розводить каліфорнійських черв'яків.

Володимир Дантес розповів про стартапи, скріншот

"Принцип його такий, що він всі залишки: листя, трава, солома перегній, пропускає через себе, поїдаючи їх і випускає вже високоефективне органічне добриво. Воно називається біогумус, це верхній родючий шар чорнозему. У природі один сантиметр біогумусу утворюється 300 років", - розповів чоловік.

Володимир Луговий зізнався, що розведенням черв'яків почав займатися відносно недавно, всього кілька місяців. Але чоловік вже встиг продати 5 тон біогумусу за 20 тисяч гривень.
Володимир Дантес розповів про стартапи, скріншот
Як каже чоловік, в цьому стартапі немає нічого складного. Йому потрібно просто складати гній, листя та інші органічні відходи в купи, запустити туди черв'яків і просто чекати. Владимр Луговий зізнався, що цей стартап не тільки приносити гроші, але і корисний для навколишнього середовища.
Володимир Дантес розповів про ще один цікавий стартапі - Ігор Кудрін вигадав пасіку в смартфоні. Його винахід дозволяє дистанційно спостерігати за роботою бджіл. Тепер не потрібно кожен раз відкривати вулик, щоб дізнатися, що відбуватися з бджолами, для цього достатньо подивитися інформацію в смартфоні.

Володимир Дантес розповів про стартапи, скріншот

"Розробили мікрокомп'ютер, який живиться від сонця, живить комп'ютерну батарею. І мікрокомп'ютер опитує датчики, які встановлені всередині - температурний і датчик вологи, ну і ваги. Щогодини цю інформацію мікрокомп'ютер передає на сервер", - розповів він.

Володимир Дантес розповів про стартапи, скріншот

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще
Ігор Кудрін зізнався, що ця ідея прийшла до нього спонтанно. Йому у спадок від батька перейшла пасіка, проте на той момент він жив в іншій країні. Продавати її він не захотів, тому потрібно було шукати альтернативні варіанти. Саме так і з'явилася пасіка в смартфоні.
Українець Ярослав також вирішив впроваджувати нові технології в агробізнес. Він вигадав додаток, який дозволяє всього в кілька кліків аграріям взяти кредит на свій бізнес. Раніше, щоб взяти кредит, потрібно було чекати кілька місяців, щоб отримати відповідь від банку, зараз ця процедура стала набагато простіше.

Володимир Дантес розповів про стартапи, скріншот

"Ми вирішили перший крок спілкування з банками трошки перевернути з ніг на голову. Сьогодні фермер вводить в два кліка суму кредиту свій код і ми тут же кидаємо готову заявку кредитну на 12 банків і вже банки борються за фермера", — розповів він.

Нагадавши, Володимир Дантес став Кевіном з "Один вдома", коли Надя Дорофєєва вийшла за поріг: готовий зустрічати шахраїв
Раніше Знай писав, Володимир Дантес з величезним тазом олів'є і келихом шампанського вирішив не чекати Нового року: "цей день настав". Український співак розповів про важливий день у його житті
Також Знай повідомляв, Слава Дьомін "одружив" поміченого Вову Дантеса за спиною у Наді Дорофєєвої:" наречений " український співак показав себе в різноманітному і стильному одязі