Відомо, що в сусідній Російській Федерації вже в понеділок, 27 грудня, стартує показ популярного в минулому серіалу "Свати". Це вже сьомий сезон, а телеглядачі і користувачі мережі не втомлюються висловлювати свою думку.

Вже більше п'яти років шанувальники ситкому чекали його продовження. Зйомки сьомого сезону завершилися влітку. Режисер Андрій Яковлєв запевнив, що цей епізод стане заключним для серіалу.

"Свати-7", скріншот: YouTube

Примітно, що комедію покажуть у трьох країнах – Росії, Україні та Білорусі. На нашому українському телебаченні прем'єра відбулася минулого понеділка, 20 грудня. Телеглядачі поділилися емоціями від побаченого.

"Свати-7", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Мені здається, це зовсім не ті "Свати". Немає тієї атмосфери з цими фантазіями, гонками!", "Якось все тепер аж надто молодіжно, не так, як у колишніх смішних серіях", "Ні, не те, на жаль, і не ті. Та й взагалі, все не так!", "Якось нуднувато", "сьомий сезон сильно відрізняється від всіма улюблених шести сезонів, адже стільки років пройшло", "дурниця якась, даремно чекав", " треба було зупинитися на шостому сезоні. Цей-явно зайвий!",- зазначили користувачі.

Зйомки заключних епізодів "Сватів" пройшли в Грузії. У них взяли участь усіма улюблені артисти. Виконавиця ролі Валентини Будько зізналася, що з радістю приступила до роботи. Акторка дуже скучила за колегами.

Зірки серіалу поєднали приємне з корисним. Тетяна Кравченко, Інна Корольова і Анна Кошмал показали, як проводять час між зйомками в Тбілісі. Теледіви влаштували фотосесію в купальниках і поплавали в басейні.

Раніше повідомляли, 16 років потому: як зараз виглядає реальний син головних героїв серіалу "Клон", підкорює жіночі серця.

Як повідомляв Знай.uа, "Моя улюблена Страшко" заговорить російською, ще й під керівництвом Ксенії Собчак: "Та сама любов в брекетах".

Знай.uа писав, сьомий сезон серіалу "Свати" покажуть у Росії: продали права на контент.