Відома українська актриса Анна Кошмал, яка стала популярною завдяки ролі Жені в серіалі "Свати" продовжує зніматися в різних фільмах і грати в театрі. Так, незабаром у актриси буде прем'єра у виставі "Третій зайвий".
Про це актриса розповіла у своєму Instagram, де за її життям стежать понад 620 тисяч осіб. Анна Кошмал зазначила, що прем'єра відбудеться вже у вівторок, 3 серпня.

Фото зі сторінки Анни Кошмал

"У мене прем'єра нового спектаклю🙌 🏻 так, прем'єра тільки для мене, інші грають цей спектакль вже років 5. І це велика удача і радість працювати з ними, на всіх репетиціях посмішка не сходила з мого обличчя, іноді через сміх навіть репліку не могла подати😅", - розповіла Анна Кошмал.

Анна Кошмал зазначила, що ця вистава буде дуже смішною і динамічною. При цьому зірка зізналася, що вже з нетерпінням чекає свого виходу на сцену в цій постановці.

Нагадаємо, зірка " Сватів" Анна Кошмал розкрила подробиці нового сезону: "Не переживайте...". Актриса розповіла, хто гратиме в 7 сезоні " Сватів"

Як повідомляв Знай.ua зірка " Сватів" Анна Кошмал розкрила секрет приготування веганського олів'є на Новий Рік без ковбаси і яєць. Кошмал розповіла про те, що готує на свята.

Знай.ua писав, зірка " Сватів" Анна Кошмал похвалилася українською гордістю: "Любити". Актриса знялася у фотосесії для українського бренду одягу

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще