Психолог Марк Бартон став героєм нового випуску "Ходять чутки" на каналі Раміни Есхакзай в YouTube. У цьому інтерв'ю з психологом вона поговорила про відносини між чоловіком і жінкою, травми дітей і батьків, жіночий і чоловічий абьюз, а також про три шлюби, втрату дитини і щасливі відносини самого Марка.

Раміна запитала, у чому сенс, щоб чоловік був нецікавий іншим дамам.

"Ти вибираєш чоловіка, поруч з яким відчуваєш себе в безпеці. У всіх сенсах. І ти починаєш підозрювати, що він цікавий іншим. Жінки ревнують і підозрюють в зрадах, кажуть мужику – ти правда не змінюєш і не кинеш? І мужик думає, що він помилився-крутить головою, що взагалі відбувається? Навколо повно красивих жінок, а у тебе – сумне г*вно», - каже психолог.

Чому молодь одружується пізніше, ніж це відбувалося раніше?

«Звинуватити людину в тому, що вона хоче створити сім'ю в більш зрілому віці – ми ж не можемо. Я прихильник чесних відносин. Якщо у людей різні цінності, кожен повинен піти своєю дорогою... у жінки організм перебудовується під чоловіка, прив'язуються до нього. У жінки рано чи пізно прокинеться материнський інстинкт. Вона сидить, чекає, а він не планує одружитися", - відповідає Бартон.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Скрін, відео YouTube Раміна і Марк

Чому суспільство шеймить жінку, якщо у тебе немає чоловіка і дітей?

"Як раніше було? Сімейна людина-більш стабільний, надійний співробітник. Традиції, мама хоче онуків. Почнуть дівчатка виходити заміж в 18-суспільство почне їх таврувати. Сучасна молодь розвивається і знає, чого вона хоче. Дівчина-кар'єристка з непостійним партнером - це небезпечно... а раптом він Чикатило, і вирішить, що ти вбила його золоту рибку в дитинстві? Сучасне суспільство знецінює жінку", - каже психолог.

Зрада, фото з вільних джерел

Як правильно заздалегідь обговорювати сімейний бюджет?

"Дуже важливо дивитися, які очікування у людини. Є чоловіки.... Які вважають, що потрібно скидатися в скарбничку, або щоб жінка більше заробляла. Ти як бачиш сімейний бюджет? Придивися, з-за рогу запитай. Це одне з фундаментальних питань... це нормально - запитати, що у нього є. Що я не замерзну в лісі, мене єноти, кроти, їжаки не потягнуть... жінка повинна розуміти, чи буде вона перебувати у фінансовій безпеці», - вважає Марк.

Як правильно в сімейних відносинах висловлювати своє невдоволення, не доводячи ситуацію до сварок і скандалів?

"Сваритися - це нормально. Багато хто думає, що є ідеальна форма відносин, де всі милостиво, як в церкві, сидять і моляться. Є унікальна технологія. Чоловіки намагаються знайти логіку в сказаному, а жінка-вона емоційна. Завдання чоловіка-ніколи не йти від сенсу конфлікту. Не розтягувати його. Чоловік-береги, а жінка – Річка. Жінка тебе звинувачує в чомусь - і тримайся цієї причини», - радить психолог.

Сімейна сварка, Ілюстративне фото

Нагадаємо, "Я така класна, чому він не одружується?": відомий психолог дав відповідь на головне питання жінок.

Як повідомляв Знай.ua, Комаровський розповів, коли можна давати дітям солодощі.

Також Знай.ua писав, що жіноча "паличка-виручалочка" стала загрозою для життя: небезпека.