Донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте поділилася милим фото з молодшою донечкою і привітала всіх з Різдвом.

Співачка Крістіна Орбакайте має багатомільйонну армію шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 2.3 мільйона осіб.

Фото зі сторінки Крістіни Орбакайте

Так, цього разу Крістіна Орбакайте вирішила поділитися милим фото зі своєю донькою Клавдією. На фото мама і донечка позували обнявшись і мило дивлячись в камеру. Крістіна Орбакайте вибрала ніжне світле плаття, яке доповнила масивними сережками.

Фото зі сторінки Христини Орбакайте

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також знаменитість вирішила привітати всіх з Різдвом, яке традиційно святкує з сім'єю 25 грудня.

" Ми, дівчатка-католички, вітаємо всіх з наступаючим Різдвом ✨ We wish you a merry Christmas! 🎄Щастя, щастя, щастя🕊 💖", - зазначила Крістіна Орбакайте.

Нагадавши, Крістіна Орбакайте в золотій сукні запалила на вечірці у Миколи Баскова: "Така пластична". Крістіна Орбакайте разом з мамою Аллою Пугачовою запалили на дні народженні Миколи Баскова.

Раніше Знай писав, "Навіть тут бісить": Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте знялися в серіалі Netflix? На фотографії особливу увагу привернуло дві жінки

Також Знай повідомляв, заманили в секту? Онук Алли Пугачової налякав таємничими масонськими знаками. Син Крістіни Орбакайте Дені Байсаров збирається провести секретний бал в готичному стилі. Він пройде особняк Леман в Москві