Солістка популярної групи KAZKA Олександра Заріцька домоглася певних висот у шоу "Танці з зірками", в якому брала участь разом з партнером Юрієм Мєшковим.
Якось нещодавно виконавиця подякувала йому за зйомки в кліпі на пісню "Автоответчик", а зараз про них навіть вийшов спільний матеріал. Вона опублікувала п'ять кадрів, на яких зображено максимальне щастя поруч з Юрієм. На другому знімку вона кудись тікає з ним, поки його обличчя розпливається в усмішці. А на третьому, будучи на сходовому майданчику вона навіть майже поцілувала його, дивлячись в об'єктив камери. Знімки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

Kazka , instagram.com/kazka.band

"Не буду багато писати, просто переходьте за посиланням в сторіс і дивіться самі😙", - пише Олександра в публікації.

Користувачі, включаючи зірок шоу-бізнесу в коментарях, виявляють своє захоплення з приводу цих шикарних знімків і заявляють, що дівчина дуже щасливо виглядає поруч з Юрієм.

Олександра Зарицька, фото з Instagram

"Спасибі, фото шикарні, пара - очей не відірвати😍 для тих, хто як я, засмучується про те, що танці з вами закінчилися - як коту сметана😄", "Ну така красива пара. Дуже хотілося б, що б це був не піар, а свята правда", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, учасник "Танців з зірками" Жора Корольов помер у Польщі: остигле тіло знайшла кохана

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Заріцька з "KAZKA" змусила свого партнера по "танцям з зірками" лізти в багажник серед лісу: "Це було хвилююче"

Знай.ua писав, Олександра Заріцька з "KAZKA" похвалилася тілом в купальнику після схуднення - Леся Нікітюк оцінила: "Афродіта"