Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова показала численним фанатам неймовірної краси образ снігової королеви, в якому вона вже з'являлася на великій сцені у Палаці України у своєму естрадно-цирковому шоу. Стилісти і вправні майстри на славу постаралися з костюмом співачки, який складається з безлічі блискучих каменів, легкої шифонової тканини і декоративних сніжинок.

Скріншот з Instagram, Оля Полякова

Також артистка поцікавилася, хто з її шанувальників вже був на новорічному шоу у форматі бродвейського мюзиклу, і які враження залишилися після побаченого.

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зізналася, з ким з колег по сцені хотіла б інтиму - "Дантесу і Притулі б не дала"

Нагадаємо, Дзідзьо притиснув до серця Олю Полякову, як справжній Дід Мороз - до "казки" лічені дні: обидва забули про сім'ї

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна поділилася з Олею Поляковою враженнями від першого с*кса: "Багато болю і страждань"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"