Юрій Горбунов похвалився кулінарними навичками чотирирічного сина Івана. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

29 грудня український телеведучий опублікував відеозапис підготовки до Нового року. Чотирирічний син Іван також був підключений до процесу і смажив хліб на сковороді. Дитина отримала завдання зробити бутерброди з рибою. Також телеведучий помітив, що страва корисна для фігури Каті Осадчої.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"У мене тут курси кулінарні. Який ти у мене молодець, синок", - схвально повідомив Юрій Горбунов на відео.

Нагадавши, Дзідзьо "залицявся" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу
Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.
Раніше повідомляв Знай, суддю "Танці з зірками" Влада Яму атакували божевільні банани на дикій каталці: "до якого можна?"