Напередодні Нового року українцям вирішили показати красунь, які зачарували гравців футбольного клубу "Динамо".

Про це повідомляє портал 1927.kiev.

Ось, наприклад Валерія, яка вийшла заміж за спортсмена Дениса Бойко. Це вже другий шлюб для чоловіка. І якщо з першою дружиною, Ольгою, вони були разом менше року, то другий раз більш вдалий - практично 10 років.

Денис зазначає, що це безумовно була любов з першого погляду, і після першої зустрічі попросив її номер телефону у її подруги, і потім ще дуже довго намагався її домогтися. В даний час вони виховують сина.

Надя - дівчина Руслана Нещерета. 19-річний хлопець вже тривалий час будує стосунки з надією Петах. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина регулярно ділиться особистими знімками, а також фото з молодою людиною, за що отримує у відповідь безліч компліментів.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Віталій Буяльський вже практично п'ять років одружений на дівчині на ім'я Аліна, а в сукупності разом вони вже 10 років. Познайомилися, коли були зовсім юними. Дружина футболіста вчилася на політолога, проте ніколи за фахом не працювала. У 2018 році у них народилася дочка Злата, а не так давно вони стали батьками вдруге - місяць тому у них народився син.

Уругваєць Карлос де Пена одружений на дівчині на ім'я Еліза. Одружилися вони не так давно, в 2019 році, А приблизно рік тому стали вперше батьками. Повідомляється, що хлопчика назвали Хуан Круз. На своїй сторінці в соціальній мережі дівчина регулярно ділиться різними особистими кадрами, а також фотографіями своєї сім'ї.

Беньямін Вербич. Не так давно він розлучився зі своєю коханою, і почав стосунки з українською дівчиною на ім'я Альвіна Царенко. Вона є моделлю Playboy. Тривалий час вони не афішували свої стосунки, але, в один момент вирішили про все розповісти. Більш того, в середині серпня у пари народився син.

У 2014 році Сергій Сидорчук одружився на жінці на ім'я Ганна, з якою зустрічався кілька років. У подружжя троє дітей-дочка Кіра, двійнята Микита і Ніколь, і ось, зараз вони чекають появу ще однієї дитини. Часу даремно не втрачають.

Нагадаємо, що лідер "Динамо" Віктор Циганков вирішив одружитися

Раніше повідомлялося, що Денис Попов з "Динамо" одружився через рік після розставання з Дариною Білодід

Також, вагітна кохана Кріштіано Роналду Джорджина Родрігес зізналася в коханні, але не футболісту: "насолоджуюся"