Новий рік, фото: Facebook

У МОЗ дали поради українцям, як не перебрати за новорічним столом: безпечна доза і допомога при похміллі

За словами представників МОЗ - безпечної дози не існує, бо алкоголь завжди може змінити думки, судження і вплинути на прийняття тих чи інших рішень. Крім того, є шанс розвитку гострого респіраторного дистрес-синдрому. При алкогольній інтоксикації не можна вживати додаткову дозу алкоголю, їсти жирну їжу, пити каву, пропускати прийоми їжі і відсипатися цілий день.

Рятувальники, скріншот: ck.dsns.gov.ua

Українці пішли під лід у машині прямо перед Новим роком: зимова риболовля перетворилася на справжнісіньке пекло

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

На сайті Головного управління ДСНС (Державної служби з надзвичайних ситуацій) в Черкаській області з'явилася інформація про неприємну ситуацію, що трапилася напередодні Нового року. На Дніпрі пішов під лід автомобіль Toyota з двома людьми всередині салону.

Скрін, Instagram Полякова

Оля Полякова притулилася напівголими грудьми до Олега Винника

Оля вибрала максимально відвертий і привабливий наряд. Можна помітити напівголі ніжки і пружні груди, яку видно через пишне декольте. На першому знімку Оля Полякова максимально притиснулася до Олега Винника.

Салюти, фото з вільних джерел

Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами-іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року"

Укрзалізниця частенько шокує українців різними казусами, "відмінним" сервісом і огидним станом пасажирських поїздів. Цього разу вагон електрички просто загорівся під час маршруту і пустив у небо справжній феєрверк. Відео з місця подій зняли очевидці, які ймовірно були пасажирами електрички Житомир - Новоград-Волинський.

Сніг. Фото: Народна правда
Сніг. Фото: Народна правда

Погода 1 січня зустріне українців дощем і плюсовою температурою: ніякої зимової казки

У суботу, 1 січня, в Україні очікується дощова погода. При цьому температура повітря буде плюсовою, незначний мінус тільки вночі в східних і місцями північних областях. Дощ прогнозується абсолютно на всій території країни, від слабкого до пристойного, а десь і зовсім з мокрим снігом.