Юрій Горбунов і Катя Осадча показали кулінарні таланти свого сина. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона чоловік, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

29 грудня український телеведучий опублікував відеозапис підготовки до Нового року. Чотирирічний син Іван також був підключений до процесу і смажив хліб на сковороді. Дитина отримала завдання зробити бутерброди з рибою. Також телеведучий помітив, що страва корисна для фігури Каті Осадчої.

Трохи пізніше з'явилося відео як Катя Осадча ділить пиріг для своєї сім'ї. Так як у солодощі французьке походження, жінка вирішила погарть в гру з цієї країни: молодший син Данило заліз під стіл і почав вибирати який шматок пирога по черговості потрібно передати члену сім'ї. При цьому в одному зі шматочків пирога є мигдаль. Той, хто виявить його у себе, той отримає "титул" короля. У підсумку він опинився у Каті Осадчої.

Популярні новини зараз

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

"Мигдалина в мене", - радісно повідомила вона.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу
Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.
Раніше повідомляв Знай, суддю "Танці з зірками" Влада Яму атакували божевільні банани на дикій каталці: "до якого можна?"