У соціальній мережі показали знімок однієї з найпопулярніших актрис сучасності Зендеї. Крім цього, є відомості про те, що скоро повинен вийти новий сезон серіалу «Ейфорія», де вона грає головну роль.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peoletalk" в Instagram.

Нещодавно стало відомо, що за Зендея стала найбільш високооплачуваною актрисою 2021 року. Після того, як вона знялася в культовому фільмі про «Людину-павука» і в «Дюні», її життя вийшла на новий рівень.

Том Холланд і Зендея

"Вже скоро ми побачимо новий сезон "Ейфорії" дуже чекаємо!",- підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Потрібно звернути увагу не деякі коментарі. Знайшлася дівчина, яка зізналася в тому, що вже кілька років чекає продовження серіалу «Ейфорія». Варто відзначити, що це немаленький термін, так як за цей час можна багато забути. Однак люди залишаються вірними своєму улюбленому серіалу і з нетерпінням чекають нового сезону. Фанати не пройшли повз і написали свої думки під знімком популярної актриси.

"не зрозуміла... хто в тиху сфоткав мене сьогодні? та ще в інтернет виклав?", "Що за серіал? Хороший? Або підлітковий якийсь)))", "а що якщо Зендая вже не зніметься в ролі Ем джей у зв'язку з останніми наслідками?", "Вже пропав інтерес, кожен місяць скрізь пишуть.. швидкий..швидкий... я вже забула коли останній сезон дивилася... два або три роки тому", "якого числа?", "Чекаємо", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, яких успіхів домоглася молода актриса Зендея.