Наші читачі дуже люблять нові "меми" від численних українських розважальних телевізійних шоу. Винятком в правилах є проєкт "Хата на тата", тут вже стільки сезонів, що можна втомитися, поки все переглянеш, але нові перли від головних героїв - це закон шоу, без цього ну ніяк.

Про нову історію по тата-ласуна Андрія стало відомо завдяки новому випуску від СТБ "Хата на тата", який вже є в мережі YouTube.

Хата на тата, скріншот: YouTube

Герой нового випуску - батько-веселун Андрій Фесенко, ласун і ледар. Він не думає про нагальні проблеми, адже все, чого хоче дорослий Андрійко – це розважатися.

Його дружина Алла зізнається: чоловік поводиться так, ніби йому 5 років. Він обожнює їсти солодке і мріє про собаку. Аллі доводиться думати про все інше – гроші, виховання дітей, облаштування побуту. Вона тижнями просить, щоб чоловік їй допоміг, але все марно. Андрій ніяк не реагує на прохання дружини і взагалі не розуміє, навіщо їй якийсь курник.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Хата на тата, скріншот: YouTube

Не такого чекала Алла, коли виходила заміж на сина військового! Чи зможе вона знову відчувати себе дружиною, а не мамою 36-річного чоловіка? Потрібно дивитися і розбиратися, а також не забувати сміятися від душі.

Раніше повідомляли, Григорій Решетник показав своїх трьох синів-богатирів-ось воно справжнє щастя: "Мамина і Татова копія".

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник здійснив давню мрію з Ксенією Мішиною та Сергієм Притулою: Злата Огнєвіч на "Холостячці" цього не змогла.

Знай.uа писав, Марина Боржемська розповіла, як 2021 змінив її життя після розлучення: "Почала ходити на побачення".