Надя Дорофєєва зовсім недавно хвалилася тим, що виступила з Іллею Лагутенко і групою "Мумій Троль" на новорічній сцені "Квартал 95".

І можна помітити, наскільки популярною ставала виконавиця з останніми роками після того, як почала сольну кар'єру. Це ж можна сказати про її чоловіка Володимира Дантеса, який в грудні минулого року дав перший сольний концерт після затишшя.

Надя Дорофєєва і Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Зараз Дорофєєва опинилася в Мексиці, по стопах Анастасії Каменських, і розповіла про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

"Я так давно хотіла сюди приїхати🖤 Атмосфера, погода, їжа, люди - перші офігенні враження. Попереду нас чекають всякі практики та екскурсії в стародавні місця. Все це для мене виклики, адже перше - я боюся, а друге - ненавиджу", - пише Надя в публікації.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За її словами, незважаючи на те, що вона боїться і ненавидить - її тягне до подібного.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"Нарешті ви на відпочинку, гарного Вам відпочинку!", "А чого в дитинстві? Я і зараз не люблю оливки", "Приємного відпочинку, ти цього заслужила❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, улюблений "Холостяк" Дорофєєвої Єгор Крід поскаржився, що не може знайти собі дівчину мрії: "Жодного разу не відчував, що мене люблять"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес насмішив Надю Дорофєєву і Дашу Астаф'єву своєю швидкістю: "Всі сходили в туалет, а ти..."

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва похвалилася, як запалила з Іллею Лагутенко на сцені - обожнює його довше, ніж Дантеса