Дружина футболіста Олександра Зінченка, який зараз виступає в АПЛ за "Манчестер Сіті", розговорилася перед камерою і зізналася, що чоловік зовсім не хоче йти з нею на контакт в одній дуже важливій для неї темі.

Українська журналістка Влада Седан розповіла, що її коханий "дуже любить її фотографувати". Спочатку вона почала з казкових слів, нібито спортсмен дійсно хоче це робити, навіть пропонує їй за планами влаштувати невелику фотосесію та інше. Однак і виявилося, що все це не відповідає правді.

Влада Седан, фото: Instagram

"Він мене взагалі не фотографує! Я шукаю когось, щоб сфотографувати мене. У мене вже Няня навчилася фотографувати. Вже скоро Мія і Луї будуть мене фотографувати. Це взагалі не про нього, ця тема табу в нашій родині. Він мене не фотографує! І його умовити, щоб він з нами сфотографувався, це теж - два дні потрібно готуватися", - заявляє Влада Седан.

Інтерв'юер за камерою сказав, що Олександр навпаки здається людиною медійною, якій подобається Популярність, фотосесії, зйомки на Youtube.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Фото зі сторінки Олександра Зінченка

"Це найскладніше взагалі, що для мене є. Це сфотографувати Владу Седан. Це нереально складне завдання, я тобі серйозно кажу. Тому що, не буває так, що я її сфотографую, раз 5-10 клацну і ми пішли далі... не буває", - зазначив Зінченко.

Нагадаємо, дружина Олександра Зінченка Влада Седан зворушила ніжністю з донькою: "Двоє чарівних янголят"

Як повідомляв "Знай.ua", Влада Седан розповіла про можливе поповнення в родині через пару місяців після пологів: "Одним ударом двох зайців"

Знай.ua писав, зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко показав найкращий подарунок на 25-річчя: про це мріє кожен