Павло Зібров відзвітував про участь у благодійному концерті. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров обожнює радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Зокрема, на його офіційній сторінці сто шість фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Павло Зібров, скріншот: Instagram

10 січня український співак опублікував серію фотографій з благодійного концерту для дітей з обмеженими можливостями. Павло Зібров виступив разом з молодими виконавцями. У підписі до знімка він зазначив, що їх чекає успіх в шоу-бізнесі.

"Вчора пройшов благодійний концерт «дует із зіркою», в якому я з великим задоволенням і відповідальністю брав участь! Заспівали і побажали всім купатися в щасті разом з чарівною @rianna_lutsanich і Театром танцю Оксани Саяніної, а також запалили з драйвовою @kri.ella»Мертві бджоли не гудуть"! Спасибі, вам дівчатка, за такі дуети, ви дуже талановиті, вас чекає велика сцена і великий успіх!",- повідомив він.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще
Раніше повідомляли, Павло Зібров "з'їв" Гордона, посмажив порося і перетворився на короля напередодні Нового року - " Ой, скільки всього буде!".
Як повідомляв Знай.uа, Діму Монатіка змусили бентежитися через Голі жіночі фотографії на телефоні: "так незручно було".
Знай.uа писав, Павло Зібров похвалився талановитим малюком: схожі як дві краплі води, навіть вусами вдався в "батька".