Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова мило привітала єдину доньку свого чоловіка з Днем народження.

Катя Репехова останнім часом почала активно розвивати свій блог в Іnstagram, де за нею пильно стежить вже понад 150 тисяч осіб. Тут вона активно ділиться новими фото, відео, цікавими подробицями з особистого життя або ж корисними порадами стосовно тої чи іншої теми.

Фото зі сторінки Катя Репяхової

Цього разу Катя Репяхова вирішила привітати доньку свого чоловіка Віктора Павліка з Днем народження. Вона поділилася спільним фото тата та доньки та залишила для неї миле привітання.

Скріншот stories Каті Репяхової

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"Сьогодні у Віктора Франковича єдиній доньці День народження. Кріс, ми тебе вітаємо. Катя та твій братик Міша", - написала Катя Репяхова.

Варто зазначити, що Віктор Павлік мав трьох синів Павла (1999-2020), Олександра, Михайла та доньку Христину. Наймолодшому його сину ще й немає року, він народився 15 червня 2021 року від його концертної директорки Катерини Репяхової.

Нагадаємо, Катя Репяхова самотньо прогулялася у різдвяний вечір: з сином, але без Віктора Павліка. Дружина Віктора Павліка показала, як провела різдвяний вечір

Також Знай писав, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком попросила на Різдво взаєморозуміння в родині: сподівається на диво

Раніше Знай повідомляв, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком провела час в Буковелі з близьким чоловіком: "Щаслива". Знаменитість показала, скільки коштує їй кілька днів відпочинку