Ембер Люк витратила понад 190 тисяч доларів на те, щоб перетворити свій образ з голови до ніг. Про це пише «7news».

Як повідомляється, 26-річна дівчина з Квінсленду покрила 99 відсотків свого тіла татуюваннями, в тому числі синіми чорнилами, введеними їй в очні яблука під час болісної 40-хвилинної процедури, в результаті якої вона осліпла на три тижні.

Протягом багатьох років Ембер зверталася до екстремальних модифікацій тіла, таких як поділ мови і розтягнення мочок вух, і навіть лягала під ніж, щоб зробити бразильську підтяжку сідниць і грудні імплантати.

Фото: 7news

Фото: 7news

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

І хоча вона виглядає зовсім інакше, ніж у попередні роки, Ембер каже, що ні про що не шкодує. З майже 600 татуюваннями, що покривають кожен сантиметр її тіла, вона звернулася до OnlyFans після того, як намагалася знайти стабільну роботу.

Зараз вона входить в число 0,03% найбільш високооплачуваних користувачів OnlyFans в світі, заробивши 307 660 доларів.

Фото: 7news

Фото: 7news

Ембер каже, що вона "зовсім не справлялася з фінансами", коли працювала в сфері гостинності, роздрібної торгівлі, рекламних заходів і модельного бізнесу.

"Мені завжди було надзвичайно важко підтримувати і отримувати задоволення від "нормальної" роботи з дев'яти до п'яти. Через мій індивідуальний імідж я вирішив монетизувати його", - каже вона.

Перш ніж приступити до своєї 10-річної трансформації, Ембер боролася з психічним розладом після того, як в 14 років у неї діагностували важку клінічну депресію. Роздумуючи про свої старі фотографії, Ембер каже, що вона «абсолютно ненавиділа» те, як вона виглядала раніше, тому що вважала себе «нудною» і «непоказною».

За останнє десятиліття вона повністю змінила своє обличчя і тіло. Її великий макіяж включав філери для обличчя і губ, гострі імплантати, поміщені в її вуха, і пірсинг по всьому обличчю і тілу.

"Я покрита приблизно на 99 відсотків. У мене залишилися тільки підошви ніг, сама верхівка, на тілі залишилися невеликі проміжки, щоб зробити тату», — розповідає вона.

Фото: 7news

Незважаючи на те, що їй подобаються її блакитні очні яблука, Ембер каже, що це «безперечно, найнебезпечніша процедура».

"Щось пішло не так, і я три тижні не могла бачити. Якби мені довелося описати татуювання на очному яблуці, це було б еквівалентно розтирання товстих шматочків розбитого скла і їх введення в очне яблуко", - зізнається вона.

Самопроголошена "блакитноока Біла дракониця" сказала, що з тих пір вона змогла забезпечити собі фінансову стабільність.

Фото: 7news

"Платформа дала мені можливості, які повинні прийти, коли я стала жінкою-босом, сексуальне звільнення неймовірно", - каже вона.

«У період піку моєї популярності, який припав на березень-липень 2020 року, я отримувала п'ятизначні суми на місяць, від 15 800 до 16 845 доларів кожні чотири тижні», - хвалиться вона.

Фото: 7news

Створюючи ексклюзивний контент для служби підписки тільки для дорослих, Ембер каже, що вона також працює топлес офіціанткою і ескортом.

"Зараз я дуже багато працюю, іноді до шести днів на тиждень. Я займаюся і іншою секс-роботою, такою як офіціантка топлес і супровід. Оскільки мій дохід злетів до небес, Моя незалежність виблискує і зростає-це моє щастя", - каже вона.

Фото: 7news

Завдяки своєму новому доходу вона сподівається накопичити достатньо грошей для застави будинку до кінця року і планує купити будинок своєї мрії в січні 2023 року.

Її сім'я та друзі «дуже підтримували» її боді-арт.

"Моя мама була моєю найбільшою підтримкою з першого дня. Вона плакала, коли дізналася, що я татуювала собі очні яблука, але потім схаменулася», — згадує дівчина.

Фото: 7news

З тих пір, як Ембер поділилася трансформацією свого тіла в соціальних мережах, вона стала об'єктом жорстоких зауважень від незнайомців.

"Я схильна ігнорувати тих, хто противний мені. Вони шукають негативну реакцію. Я розумію, що мій образ не для всіх", - додає вона.

Нагадаємо, що сочна Кім Кардашьян з ниткою замість трусів засвітила "верблюжу лапку".

Раніше ми повідомляли, що 22-річна вчителька кинула роботу, щоб заробляти 6 мільйонів гривень задоволенням себе.

Додамо, що володарка найкрасивіших сідниць Наті Кіхара майже отримала мільйон гривень від шанувальника: "хотів помацати моє чорнило".