Відома і дуже навіть популярна українська співачка, яка давно живе і працює в Москві, 39-річна Анна Седокова вирішила влаштувати собі детокс від соціальних мереж, а також від великої кількості засобів масової інформації, де "бачила своє ім'я кожен день".

Як пишуть в коментарях підписники Ані, то поки її слова ні про що не говорять, і що багатьом не під силу "відсіяти лушпиння".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Сєдокової в мережі Instagram.

Публікація Анни Сєдокової, скріншот: Instagram

"Хочете секрет довголіття і високих вібрацій (говорить на актуальному)? Дивно, яким прекрасним може бути світ, коли в один момент відпишешся від усіх новинних каналів.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Ми як мазохісти, вічно копаємося в сторінках колишніх і скандальних телеграм каналах, намагаючись знайти те, чого давно немає. Якщо є, то це "Привіт" У тебе в Вотсапе, повір дитинко, він пам'ятає твій номер і знайде спосіб тебе знайти. А якщо ні, то що ти там шукаєш?

Підтвердження фрази "я була права"? Ми впускаємо в себе так багато негативної і непотрібної інформації, що з часом, по маленькій крапельці, стаємо глечиком. Так навіщо робити собі боляче, якщо можна робити приємно?

Я відписалася від усіх новин, новин шоу бізнесу, в яких щодня читаю своє ім'я. Відписалася від людей, які мені не цікаві (зрозуміти і пробачити). Підписалася на тих, хто надихає мене. Закачала кілька нових книг. Скільки непотрібної інформації ти впустила в себе за ці 10 днів? Як тобі з цим?",- пише співачка.

Анна Седокова, instagram.com/annasedokova/

Раніше повідомляли, Анна Седокова закрила обличчя чорною Балаклавою через жалобу - втратила відразу двох близьких: "Забрав у мене...".

Як повідомляв Знай.uа, Анна Седокова роздяглася прямо посеред сніданку, як тільки їй стукнуло 39: "Терміново потрібен...".

Знай.uа писав, Анна Седокова зізналася, як її тато став "проблемою" в пошуку коханого чоловіка: "Я виросла, розумієш?".