Маша Єфросиніна стала ведучою новго проєкту "Мій секрет" на телеканалі СТБ, де відомі особистості розкривають таємниці про себе. Першим її гостем був легенда "Танці з зірками" і суддя "Україна має талант" Женя Кот.

Відзначимо, що на обох шоу танцюрист стикався із зіркою серіалу "Кріпосна" Ксенією Мішиною. Ось і зараз проєкт "Мій секрет" крутиться навколо колишньої Алексанра Еллерта.

Цього разу в кріслі навпроти Єфросиніної опинилася зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна і не тільки вона.

Анна Сагайдачна, фото: Instagram

Другий випуск програми буде збірним: гостями Маші стануть 6 зірок, актори відомої костюмованої драми "Кріпосна" на СТБ. Анна Сагайдачна, Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Віктор Жданов, Слава Красовська та Олексій Яровенко – головні актори серіалу будуть розкривати свої таємниці в студії "Мій секрет".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Вперше в розмові з Машею Єфросиніною тендітна Анна Сагайдачна розповість про своє перше кохання і найскладніші стосунки, що тривали три роки. Через який вчинок коханого акторка хотіла покінчити життя самогубством?

"Я розуміла, що цим стосункам настане кінець, але я його відтягувала. Тоді був період безвиході. Ти думаєш лише про те, де шукати вихід. І ось, ти стоїш на мосту і думаєш про самогубство...".

Зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна

Дізнайтеся більше про реальне життя своїх улюблених персонажів серіалу-дивіться подвійний випуск "Мій секрет" з Машею Єфросиніною цієї п'ятниці о 19:45 на СТБ!

Зовсім скоро глядачі побачать цілу низку відвертих інтерв'ю та шокуючих зізнань зірок українського шоу-бізнесу: Олег Скрипка, Руслана Лижичко, Слава Камінська, Камалія, Tayana, Тарас Цимбалюк та інші. Тільки в студії проекту "Мій секрет" вони розкриють такі таємниці з особистого життя, які досі ховали за сімома замками.

Зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна та Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина показала українкам, як перед святами привести себе в порядок.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко показала техніку виконання бажань - сукня вже є