Молода спеціалістка по тваринному світу-орнітолог Ольга Дьоміна, знімаючи на телефон пінгвичиків на смартфон, перетворила себе в популярну блогершу, працюючи в Приморському океанаріумі (Владивосток, РФ). Тепер ці пінгвіни зірки TikTok.

Дівчина поміщає пернатих підопічних в меми, приміряє на тварин маски і знімає, як птахи рухаються в такт пісням.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Дьоміної в мережі TikTok.

Оля і пінгвіни, скріншот: TikTok

Інфлюенсерка-орнітолог працює з пінгвінами і розповідає про своїх підопічних в тікток-акаунті з нікнеймом @olya_penguins — на момент матеріалу на сторінку підписані понад 180 тисяч людей.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Оля і пінгвіни, скріншот: TikTok

Оля і пінгвіни, скріншот: TikTok

Окрім пізнавальних відео про життя і звички нелітаючих морських птахів Ольга не забуває про інтернет-тренди — в роликах тіктокерші пернаті мешканці океанаріуму беруть участь у віральних челленджах і рухаються під мемні треки.

Крім того, Ольга пожартувала про короткозорість пінгвінів — орнітолог спробувала показати підопічному територію океанаріуму з сусіднього приміщення, але за допомогою відомого аудіомема птах тільки емоційно "оцінила" вікно, біля якого розглядала територію.

Показую пінгвіну територію океанаріуму. Пінгвін, який на суші короткозорий: "Блін, вікно офігенне", — відіграє сценку Ольга.

Раніше повідомляли, котики, песики, мавпи і пінгвіни: тварини, які стали військовими талісманами своїх країн.

Як повідомляв Знай.uа, шапка і шуба не врятують? В Україні встановлено "морозний рекорд", кому доведеться мерзнути в -30.

Знай.uа писав, українських полярників з "Академіка Вернадського" засипало величезною товщею снігу: дитинчам пінгвінів теж дісталося.