Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася новим спокусливим фото і на честь Старого Нового року вирішила зробити подарунок шанувальникам.
Наталя Могилевська має багатотисячну армію шанувальників, саме тому намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать 1.3 мільйона осіб.
Так, цього разу Наталія Могилевська потішила спокусливим фото. Співачка позувала лежачи на сходинках, при цьому тримаючи в руках келих вина. Артистка обрала дуже грайливий образ. Вона одягла чорний костюм, родзинкою стало те, що Могилевська вирішила не застібати піджак, під яким нічого не було.

Фото зі сторінки Наталія Могилевської

Також співачка вирішила привітатии своїх відданих фанатів зі святом і на честь цього підготувала для них невеликий подарунок.

"Всіх зі Старим Новим роком! 🎉 У мене для вас подарунок! Сьогодні традиційно відзначають Щедрий вечір і щедрим його називають завдяки головній страві новорічного столу. Хто правильно в коментарях напише назву страви, той отримає від мене в подарунок ексклюзивний сувенірний набір прекрасного ігристого", - розповів вона.

Нагадавши, 45-річна Могилевська зворушила романтикою з "коханим" мільйонером:"Не соромимося". Наталя Могилевська поділилася з шанувальниками зворушливим роликом в TikTok

Також Знай писав, Могилевська проміняла мільйонера на молодого красеня:"а ти мені подобаєшся". Наталя Могилевська поділилася кумедним роликом під романтичний хіт
Раніше Знай повідомляв, 45-річна Могилевська підігріла чутки про роман з мільйонером: зробили це на камеру. Наталя Могилевська поділилася кумедним роликом, позуючи в розкішній сукні

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще