Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк Анна якось нещодавно розповідала про неприємну ситуацію в аеропорту, що виникла через запізнення на рейс.

Тоді дівчині і її подругам попалися Кілька неприємних працівників, хоча користувачі в інтернеті почали звинувачувати саме красуню за те, що вони запізнилися. А зараз Анна вирішила нагадати фанатам, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 205 тисяч осіб, що під час святкування (Старого) Нового року у неї був День Народження.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Ось вже і 26 стукнуло🥳 всіх зі Старим Новим роком!", - написала вона в публікації.

На знімку вона постала на чорному дивані, в шкіряних штанях того ж кольору і в піджаку. На обличчі серйозність, а в руках газета з написом Paris.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"З твоїм днем, красуня🔥", "А мені 20 стукнуло сьогодні🙌", "Інше скажу все особисто. З днем народження дорога✨", "Нехай всі мрії збуваються💫 ми стали рідкісними гостями в житті один одного, але я дуже щаслива, що колись доля нас звела", "Головне будьте щасливі і здорові, нехай всі мрії здійсняться", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, син Анастасії Заворотнюк знайшов собі дружину, як дві краплі води схожу на няню віку: "Але це поки"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк показала справжнє обличчя: називала жінок "курками" і кричала на весь аеропорт

Знай.ua писав, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк порадувала новиною перед Новим роком: "Мрії збуваються"