Відомий український співак та Народний артист України Павло Зібров поділився кадрами зі зйомок кліпу з молодою виконавицею Jerry Heil.

Павло Зібров має чимало шанувальників, тому він любить частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя у соцмережах. Цього разу у ТikТok Зібров вирішив поділитися невеличким шматочком відео того, як знімали кліп Jerry Heil на пісню "З Днем народження мене".

Павло Зібров та Jerry Heil, скріншот з відео

На опублікованих кадрах можна побачити, як Зібров разом з Jerry Heil під запальну музику танцювали на фоні розкішного будинку. Вони навіть повторили кілька рухів з народних танців та поскакали на місці.

Павло Зібров та Jerry Heil, скріншот з відео

Для зйомок головний вусань країни обрав стильний костюм фіолетового кольору й білу сорочку, доповнивши все це бутоньєркою на грудях. Jerry Heil обрала не менш яскравий образ та була схожа на казкового персонажа. Вона обрала зелений оксамитовий костюм та невеличку корону.

Павло Зібров та Jerry Heil, скріншот з відео

До того ж у кліпі знялися деякі учасники шоу "Холостячка", зокрема Олексій Тригубенко та Андрій Рибак.
Варто зазначити, що кліп Jerry Heil на пісню "З днем народження мене" зібрав на її youtube-каналі понад 500 тисяч переглядів.

Популярні новини зараз

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще
Нагадаємо, Павло Зібров "з’їв" Гордона, посмажив порося і перетворився на короля напередодні Нового року – "Ой, скільки всього буде!". Павло Зібров показав 300 моментів зі свого життя за 3 хвилини, аж голова обертом
Раніше Знай писав, Павло Зібров підсадив на "Мертві бджоли" молоде покоління і не стримав радості: "На вас чекає велика сцена". Український співак взяв участь у благодійному концерті
Також Знай повідомляв, веселий вусань Павло Зібров пообіцяв у Новому році ощасливити українок золотом: "Мрії здійснюються". Павло побажав усім своїм шанувальникам, щоб у Новому році життя було багате незабутніми враженнями.