Надя Дорофєєва показала як проводить свій вільний час в компанії Володимира Дантеса. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка групи" Время и Стекло " Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів чоловік, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

13 січня співачка опублікувала відеозапис з мексиканського відпочинку. На відео можна побачити, як вона відпочиває разом зі своїм чоловіком. Дівчина наспівує хіт співачки zhanulka" ти схожий на кота", а потім просить Володимира Дантеса підспівати їй, що співак робить.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Класно співаєте"; "Ви дуже красиво співаєте"; "Вова так ніжно заспівав"; "Добре співаєте, не пробували співати дуетом, де щось пов'язано Временем і стеклом?",- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко розповіла про свою неприязнь до Топалова перед весіллям: "довго опиралася"

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко показала те, до чого прагне з Владом Топаловим на прикладі батьків: "38 років варить каву"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після" кращого "побачення з Владом Топаловим:" найбільше переживаю за..."