Maruv показала пристрасний танець. Відповідний пост з'явився на Тікток-сторінці в соціальній мережі.

Анна Корсун, яка відома як Maruv і Shlakoblochina є популярною Українська співачкою, композитором, поетесою і продюсером. Деякі її композиції в жанрі поп та електронній музиці зробили її популярною не тільки для україномовної, але також і для англомовної аудиторії.

MARUV в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки

У жінки розвинені популярні соцмережі. Зокрема на Instagram-сторінці 626 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост, а в Тікток сторінці - понад 536 тисячі.

Крім цього, у знаменитості безліч фан-акаунтів, які демонструють цікаві відео або фото співачки. На одному з них maruvian_ вирішили відповісти на коментар користувача Тікток, який заявив що співачка не вміє танцювати.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Фото зі сторінки Maruv 

У відповідь на каналі з'явилося відео пристрасного танцю:"чекаю відео, коли ви повторите це".

Нагадавши, "відомі п*ські": Maruv на очах у Ігоря Ніколаєва і Урганта зізналася, хто із зірок надсилає їй геніталії. Зірка не стала озвучувати імена тих, хто надсилає їй пікантні кадри

Раніше Знай писав, Maruv відкрила магазин одягу для напівголих:"виганяють таких". Українська співачка Maruv пропонує дівчатам ходити майже без одягу

Також Знай повідомляв, Maruv відверто зізналася, чому припинила стосунки з колишнім хлопцем:"виявився голубом". Співачка Maruv розповіла про колишнього хлопця, який "виявився голубом"