Продюсер шоу "Голос Країни" назвав найпроблемніших знаменитостей на програмі. Відповідне відео з'явилося на порталі слави Дьоміна.

Як відомо, з 2011 року на екранах українських телевізорів вийшло знамените пісенне шоу. Воно є адаптацією формату The Voice, яке вперше показали в Нідерландах.

Фото зі сторінки Наталія Могилевської

Активними дійовими особами передачі є співаки-учасники і чотири тренери, які за сумісництвом є популярними музикантами, що представляють той чи інший музичний жанр. Вони відбирають учасників і формують свою вокальну команду, з якою вони будуть співпрацювати на тих чи інших етапах проекту.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нещодавно український журналіст Слава Дьомін взяв інтерв'ю у продюсера проекту Володимира Завадюка, частину якого він опублікував у Тікток-сторінці. На записі видно, як журналіст запитує у продюсера про зірок, з якими була більшість конфліктів.

"Це Наташа Могилевська, яку я дуже люблю, і це Тіна Кароль, яку я теж дуже люблю. Багато людей хотіли б, щоб я її не любив, вона не любила мене. Але це не так", - повідомляє Завадюк.

Нагадавши, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Настя Каменських задерла ніжку в яскраво-червоній сукні-Потапу варто прикрити очі

Крім цього, портал Знай.uа Володимир Дантес заплатив величезні гроші, щоб спробувати дещо нове і розчарувався: "не моє". Український співак взяв участь у вечірці в мексиканських джунглях