Максим Тарапата опинився в компанії кучерявої красуні. Відповідне відео з'явилося на відеохостингу Тікток.

Максим Тарапата є головним бенефіціаром другого сезону шоу"Холостячка". Попри те, що він навіть не потрапив у фінал, чоловік зберіг хороші стосунки зі Златою Огнєвіч.

Макс Тарапата, фото з Instagram

І коли переможець шоу Андрій Задворний кинув українську співачку, Тарапата підтримав Злату після розставання і зараз знаходиться в неймовірно близьких відносинах. Поки їхні стосунки дружні, проте Злата Огнєвіч і Тарапата не виключають романтичного фіналу.

Однак нещодавно він записав відеозапис разом з блогером Ганною Скиданюк. Дівчина поклала руки чоловікові на плечі, а в руках у Тарапати банку з горіховою олією. Зверху був накладений знаменитий аудіозапис:"я балдію від наших розмов, ти такий розумний дядько".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Макс Тарапата, фото з instagram

При цьому сам відеозапис був підписаний:"коли зустріла зарядженого чоловіка".

Нагадаємо, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також Знай писав, Ксенія Мішина скористалася магією, щоб знайти заміну Олександру Еллерту: "майбутня любов". Українська актриса показала, як проводить вільний час після Нового року

Раніше Знай повідомляв, Ксенія Мішина відверто про виховання сина, зведеного брата і Пригоди в психлікарні: "нехай мене колють"

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.