Виконавця головної ролі у фільмах про Людину-павука, Тома Холланда, порівняли з балериною. Відповідний ролик опублікували його фанати на сторінці в соціальній мережі «ТікТок».

На відео балерина в Білій пачці танцює під музику з «Щедрика», виписуючи хитромудрі піруети. Ці кадри об'єднали з іншими, на яких Том Холланд танцює під ту ж музику. Він виконує балетні фуете не гірше професійної балерини, а може, навіть краще неї.

Потрібно відзначити, що акторська кар'єра Тома Холланда – не головна в житті 25-річного хлопця. Ще до того, як потрапити в театр і на кіноекрани, він навчався в танцювальній школі і має відмінну танцювальну підготовку.

«Mais... Tom EST un danseur de ballet (але... Тому - артист балету)», «oui mais il est acteur et de base il voulait être un ballet dancer fin genre je sais pas si t as capté quoi (Так, але він актор, і в основному він хотів бути хорошим танцюристом балету, як я не знаю, чи є у вас що)», «La energía de Tom Holland me encantaaa (Я люблю енергію Тома Холланда)», - оцінили глядачі.

"Bah normal il est danseur de ballet puis il est devenu acteur (Ну нормально, він балерина потім став актором)", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще
Нагадавши, Том Холланд з "Людини-Павука" в панчохах і коротеньких шортиках станцював перед Зендеєю.
Також Знай писав, Зендея увірвалася в топи і стала найбільш високооплачуваною актрисою в світі: від цієї суми голова йде обертом. Чесно кажучи, публіка просто не може зрозуміти, як таке могло статися
Раніше повідомляв Знай, "бажання стати...": Том Холланд здивував фанатів несподіваною заявою. Як відреагує Зендея?. Фанати просто приголомшені від подиву